[Официален сайт]
Симеон Сакскобургготски  - Лидер
доц.Пламен Моллов Председател Парл.Група
[Сайт на Евродепутата Биляна Раева]
Парламентарна Група на НДСВ
Яни Янев
Станимир Илчев
Христина Христова
Весела Драганова